Länets entreprenör 2023

År 2023 lyfter vi fram Stefhan Wredh, mottagaren av Länets Entreprenörspris, och en äkta byggmästare som visar att passion och vision kan ta dig långt inom branschen. Trots att han endast haft sitt bolag i fem år har han redan satt en ny standard och utklassat de största konkurrenterna.

Stefhans största styrka är hans outtröttliga åtagande för kvalitet före kvantitet. I en värld där tidspress och snabba resultat ofta styr, har han stått fast vid att erbjuda hållbara, högkvalitativa projekt. Hans arbete är en hyllning till hantverket, där varje detalj är viktig och där inga genvägar tolereras.

Stefhans korta tid som företagare har visat att storleken inte nödvändigtvis är avgörande. Med hans passion och engagemang har han utklassat de största “hajarna” inom branschen och bevisat att innovation och kvalitet är nyckeln till framgång.

Låt oss tillsammans fira Stefhan Wredh – Länets Entreprenör för 2023!

VD Stefhan Wredh
Org.nr: 559180-5808
Mail: stefan_wredh@hotmail.com
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *