Länets entreprenör 2023

År 2023, är vi stolta att lyfta fram Benny Larsen, mottagaren av Länets Entreprenörspris. Med ett företag som har varit en pålitlig del av samhället sedan 1988, har Benny visat att entreprenörskap handlar om att bygga och utveckla inte bara byggnader, utan även en bättre framtid.

Bygg & Elinstallationer i Solna Aktiebolag är mer än bara ett byggföretag; det är en källa till förändring och förbättring. Deras verksamhet omfattar allt från nyuppförande och om- eller tillbyggnad av byggnader till elektriska installationer, kommunikationsutrustningar och rörmokeriarbeten. De är en komplett lösning för byggbehov.

Men Benny Larsens vision sträcker sig bortom byggnader. Han förstår att hållbarhet är nyckeln till en bättre framtid, och hans företag strävar efter att skapa miljövänliga lösningar och göra hållbarhet till en del av sitt DNA. De äger, förvaltar och säljer fastigheter med en ögat på framtiden, och de har en övertygelse om att förbättring av befintliga byggnader är lika viktig som att bygga nytt.

Denna utmärkelse hyllar Benny Larsen och Bygg & Elinstallationer i Solna Aktiebolag, som inte bara bygger strukturer, utan även bygger en bättre och mer hållbar värld. Genom hans arbete har han inte bara satt standarden för branschen, utan även inspirerat andra att följa i hans fotspår mot en grönare framtid.

Låt oss tillsammans fira Benny Larsen – Länets Entreprenör för 2023!

VD Benny Larsen
Org.nr: 556341-6725
Mail: bygg.o.Elinstallationer@hotmail.com
Adress: Box 12 – 251 71 Solna
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *