Länets entreprenör 2023!

Rain Käit, VD för Busland AB, är en framstående entreprenör som har gjort stora avtryck inom branschen för reparation, målning, polering, och handel med bussar. Vi är stolta över att tilldela dem titeln länets entreprenör och ser detta som ett erkännande av deras engagemang för kvalitet och kundnöjdhet.

De strävar alltid efter att göra det lilla extra för deras kunder, vilket är nyckeln till att skapa varaktiga relationer. Det dedikerade teamet arbetar hårt för att överträffa förväntningarna och säkerställa att varje kund blir nöjd.

De har valt att satsa på kvalitet före kvantitet, vilket genomsyrar varje aspekt av verksamheten. Varje buss de arbetar med behandlas med precision och omsorg för att säkerställa bästa möjliga resultat. De är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa tjänster och produkter till deras kunder.

Stort grattis till Rain Käit – Länets entreprenör 2023!

VD Rain Käit
Org.nr: 559219-6843
Mail: Rain.Kait@Busland.com
Adress: HEJARGATAN 2 A – 632 29 Eskilstuna
Län: Södermanlands län
tunatrafik.se/om-foretaget/busland-se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *