Länets entreprenör 2023

Med en passion för förändring och en stark vilja att följa sin egen väg, har Börjesson Entreprenad blomstrat som en entreprenör i Stockholms län. Från att ha lämnat bilmekanikskolan till att skapa sitt eget företag, har denna ungdomliga och målmedvetna ledare visat vägen för innovation och expertis inom branschen. Med flera års erfarenhet och djup kunskap är de stolta över att vara den lilla företaget med stor kompetens och nära relationer till sina kunder, oavsett projektets omfattning. Börjesson Entreprenad AB välkomnar varje utmaning med entusiasm och dedikation, och vi är stolta över att ha dem som länets entreprenör

Org.nr: 559130-4349
Mail: emil.beab@gmail.com
Län: Stockholms län
KINNAMARKSVÄGEN 7 ,511 54 Kinna
https://www.borjessonentreprenadab.se/kontakt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *