Länets entreprenör 2023

År 2023 firar vi Boris Petrovic, mottagaren av priset Länets Entreprenör 2023 Med sin livsbutik har Boris inte bara tagit steget in i entreprenörsvärlden, han har också blivit en pionjär i sin familj och en inspirationskälla för andra.

Boris är den första i sin familj att våga drömma stort och ta chansen att bli entreprenör. Hans beslutsamhet och positiva inställning har banat väg för en spännande framtid för hans företag. Han har visat att inget mål är för högt och att varje dröm är värd att följa.

Hans livsbutik är mer än bara en affär; det är en plats där människor möts och där drömmar tar form. Boris välkomnar varje kund med värme och öppenhet, och han har skapat en atmosfär av samhörighet och gemenskap. Genom sitt arbete inspirerar han andra att våga ta steget och förverkliga sina egna drömmar.

Boris Petrovic är ett exempel på hur entreprenörskap kan skapa möjligheter och förändra liv. Hans mod och positiva inställning är en inspiration för andra att följa sina passioner och omfamna framtiden med öppna armar.

Denna utmärkelse hyllar Boris Petrovic som en sann pionjär och drömmare, och vi ser fram emot att följa hans framgångsresa i kommande år.

Låt oss tillsammans fira Boris Petrovic – Länets Entreprenör för 2023!

VD Boris Petrovic
Org.nr: 556681-3480
Mail: boris.tempo@gmail.com
Adress: Fornhöjdsvägen 2, 152 58 Södertälje
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *