Länets entreprenör 2023

Mats Borglin, en sann pionjär inom åkeri- och entreprenadverksamhet, har erövrat titeln som länets entreprenör 2023. Med en imponerande bana som sträcker sig tillbaka till 1989 har Mats kontinuerligt byggt upp sitt företag, med fokus på grävmaskiner och en strävan mot kvalitet.

Redan i sin tidiga 20-årsålder vågade Mats investera sina hårt förtjänade pengar i en lastbil för att påbörja sin resa som egen företagare. Det var startskottet för en imponerande karriär som byggts på beslutsamhet och dedikation. Genom åren har han återinvesterat i företaget och aldrig vikit från sitt engagemang för hög kvalitet.

Mats och hans team har utvecklat sig till specialister inom rivningsarbeten, och deras rykte sträcker sig över hela landet. Ingen byggnad är för liten eller för stor för deras kunnande. Mats Borglins entreprenörsanda är en kraft att räkna med, och den har till och med inspirerat hans egen son att starta sitt eget företag.

Med sju dedikerade medarbetare och en verksamhet som har varit aktiv i över 30 år, visar Mats ingen minskning i sin iver att fortsätta växa och göra skillnad. Han är en sann förebild för entreprenörskap och en inspirerande kraft i affärsvärlden. Vi ser med spänning fram emot att se vad framtiden har i beredskap för denne enastående entreprenör.

VD Mats Borglin
Org.nr: 556796-4837
Mail: mats87@telia.com
Adress: LANDSVÄGEN 70-0 – 235 94 Vellinge
Län: Skåne län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *