År 2024 är vi stolta att lyfta fram Abdul Majeedirad, mottagaren av Länets Entreprenörspris. Som en ledande kraft inom bygg- och entreprenadtjänster har Abdul visat att hans framgång inte bara är resultatet av arbete utan en passion för kvalitet och en vision om att förändra branschen.

Abduls största styrka är hans outtröttliga engagemang för kvalitet före kvantitet. I en värld där snabba resultat ofta prioriteras har han stått stadigt och valt att satsa på hållbara, högkvalitativa projekt. Hans arbete präglas av omsorg och precision, vilket har resulterat i imponerande resultat och nöjda kunder.

Men Abdul har en vision som sträcker sig bortom dagens framgångar. Han strävar efter att bli större och ta över marknaden på många olika områden inom bygg- och entreprenadarbeten. Han är en sann pionjär som inte bara följer trender, utan som skapar dem. Han förstår att förändring är nyckeln till framgång och är redo att utmana normer och öppna nya dörrar.

Denna utmärkelse är en hyllning till Abdul Majeedirads passion, vision och hans exceptionella bidrag till bygg- och entreprenadsektorn.

Låt oss tillsammans fira Abdul Majeedirad – Länets Entreprenör för 2024!

VD Abdul Majeedirad
Org.nr: 556788-9976
Mail: kontakt.bon@gmail.com
Mobil: 072-038 61 50
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *