Länets entreprenör 2023


Ranaa är inte bara en entreprenör; hon är en sann stjärna i länets företagarvärld! Från den allra första dagen har hon satt kundmötandet i fokus och skapat en oöverträffad upplevelse för sina kunder. Med sitt oändliga engagemang och passion har hon förvandlat sin butik till en succéhistoria, där nöjda kunder och fantastiska kundbemötanden är standarden.

Ranaas dedikation, hängivenhet och förmåga att bygga starka kundrelationer är något att beundra och inspireras av. Vi hyllar henne som länets främsta entreprenör och ser fram emot att se henne fortsätta skapa magi inom företagsvärlden.

VD Ranaa Badri Malko
Org.nr: 559170-8077
Mail: pb4150181@pressbyran.se
Adress: Dragonvägen 86, 194 70 Upplands Väsby
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *