Länets entreprenör 2023!

Fredrik Blom, eldsjälen bakom Bloms VVS & Värmepumpsteknik AB, är en mångsidig entreprenör som har präglat företagets framgångsresa med en djup hängivenhet till kvalitet och kundnöjdhet. Med en imponerande bredd av tjänster, inklusive installation, service och reparation inom VVS och värmepumpar, har Fredrik skapat en verksamhet som verkligen strävar efter att erbjuda sina kunder en omfattande och pålitlig upplevelse.

För Fredrik är varje kundrelation en möjlighet att överträffa förväntningar och leverera service av högsta standard. Genom att fokusera på kvalitet och lyssna på kundernas behov har han byggt långvariga relationer och etablerat sig som en pålitlig partner inom branschen.

Det är inte bara företagets tekniska kompetens som utmärker sig, utan också Fredriks engagemang för att göra skillnad och skapa mervärde. Med en passion för att möta och överträffa kundens krav strävar han efter att ständigt förbättra och utveckla verksamheten.

Bloms VVS & Värmepumpsteknik AB är inte bara ett företag, det är en vision för kvalitet, service och innovation som Fredrik personligen driver framåt. Genom att kombinera traditionell expertis med moderna lösningar har han skapat en plattform för framgång och fortsatt tillväxt.

Vi är stolta över att hedra Fredrik Blom och Bloms VVS & Värmepumpsteknik AB som Länets Entreprenör och ser fram emot att fortsätta stödja deras resa mot framgång.

Stort grattis till Fredrik Blom – Länets entreprenör 2023!

VD Fredrik Blom
Org.nr: 559063-9208
Mail: blomsvvs@gmail.com
Adress: ROSHULT 561 – 313 97 Simlångsdalen
Län: Hallands län
facebook.com/blomsvvs/?locale=sv_SE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *