Vi är stolta att hylla Bista Båt och Bilvård AB för deras framstående insatser som länets entreprenörer. Detta certifikat är en välförtjänt erkänsla för det otroliga arbete de utför, och deras dedikation till att leverera det lilla extra till varje kund.

Bista Båt och Bilvård AB har gjort sig kända för att sprida glädje och nöjdhet genom sina högkvalitativa tjänster och exceptionella service. De sätter alltid kundens behov i fokus och strävar efter att överträffa förväntningarna med varje bil. En viktig del av deras framgång och dedikation är deras far, Sabah Kheder, som har varit en stark stöttepelare. Han har inte bara trott på dem utan även agerat som en förebild, stöttat dem genom alla utmaningar och pushat dem att nå nya höjder.

I synnerhet har Bista Båt och Bilvård AB gjort sig bemärkta inom bilvård. Deras expertis sträcker sig från grundlig rengöring och polering till att återställa fordonets skönhet och glans. Deras fokus på högsta kvalitet och service gör dem till en pålitlig partner för fordonsentusiaster i länet.

Vi gratulerar Bista Båt och Bilvård AB för deras framgångar och önskar dem fortsatt lycka och glädje i deras entreprenörsresa.

Stort grattis till Bista Bilvård – Länets entreprenörer 2024!

VD Nozad Omar Ahmed
Org.nr: 559200-7495
Mail: info@bistabilvard.se
Adress: ÅBYVÄGEN 1 – 702 27 Örebro
Län: Örebro län
bistabilvard.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *