Länets entreprenör 2023

År 2023, är det en ära att fira Raid Kals Ibrahim, mottagaren av Länets Entreprenörspris. Med sitt bolag, Bilgruppen AB, har han på kort tid satt en ny standard inom bilhandeln och visat att långsiktiga relationer och förtroende är nyckeln till framgång.

Bilgruppen AB är mer än bara ett bilföretag; det är en partner för livets resor på vägarna. Deras affärsidé är enkel men kraftfull: att bygga långsiktiga relationer med kunderna. De vill att du ska känna förtroende för dem och veta att du alltid kan lita på dem när det är dags att köpa, sälja eller byta din bil. Det är denna dedikation till kundrelationer som har gjort dem till ett företag att räkna med på marknaden.

Trots att Bilgruppen AB har funnits i endast tre år har de redan etablerat sig som en pålitlig källa för bilar i alla prisklasser. De har leveransklara bilar i lager för omgående leverans och strävar alltid efter att erbjuda attraktiva objekt till rätt pris.

Raid Kals Ibrahim och Bilgruppen AB är ett exempel på hur entreprenörskap kan omdefiniera en bransch. Genom att sätta kunderna i första rummet och skapa en atmosfär av förtroende har de visat att framgång inte alltid mäts i tid, utan i att göra en positiv skillnad.

Låt oss tillsammans fira Raid Kals Ibrahim – Länets Entreprenör för 2023!

VD Raid Kals Ibrahim
Org.nr: 559244-9168
Mail: rabilgruppen@hotmail.com
Adress: MATSARVSVÄGEN 19, 791 77 Falun
Län: Dalarnas län
www.bilgruppenab.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *