Bengt Gebert, den drivna företagsledaren bakom BG Larus Aktiebolag, har förtjänstfullt utsetts till länets entreprenör och kommer snart att tilldelas ett certifikat från er.

BG Larus Aktiebolag är inriktat på konsultverksamhet och har en tydlig fokusering på företag och organisationer. Bengt Geberts expertis sträcker sig över områden som inköp, logistik, HR och förändringsledning. Med en gedigen erfarenhet och kompetens inom dessa områden är BG Larus en pålitlig partner för företag och organisationer som strävar efter framgång och effektivitet.

Bengt Gebert, som en framstående entreprenör, har visat på enastående ledarskap och strategiskt tänkande. Utmärkelsen som länets entreprenör är en erkänsla för hans betydande bidrag till näringslivet och förmågan att leverera kvalitativ konsultverksamhet. Tack vare sitt dedikerade arbete och professionella engagemang är Bengt Gebert och BG Larus Aktiebolag värda detta erkännande.

Stort grattis till Bengt Gebert – Länets entreprenörer 2023!

VD Bengt Gebert
Org.nr: 556763-3408
Mail: bengt@bglarus.se
Adress: MÖLLEGATAN 13 – 296 35 Åhus
Län: Skåne län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *