Länets entreprenör 2023

År 2023, höjer vi våra hjärtan och hyllar en sann entreprenör, Lars Jonas Björkman, som har erövrat titeln som Länets Entreprenör. Hans resa är inte bara en framgångssaga; det är en inspirerande lektion i att prioritera människor och kvalitet.

Lars har alltid satt sina anställda i första rummet, med största fokus på deras välmående och samhörighet. Han har skapat en arbetsplats där teamkänsla och trivsel är grundläggande, och detta har varit nyckeln till hans företags framgång. Betulaman AB är inte bara en arbetsplats; det är en familj.

Men Lars har inte bara byggt en fantastisk samhörighet; han har också alltid hållit fast vid principen om att kvalitet kommer före kvantitet. Företaget och teamet har aldrig kompromissat när det gäller att leverera toppkvalité. Detta åtagande har inte bara vunnit företaget ett gott rykte, utan också kundernas förtroende.

Denna utmärkelse är en välförtjänt hyllning till Lars, en hjälte av företagsanda och kvalitet. Han har inte bara drivit företaget framåt, han har också skapat en plattform för mänsklig trivsel och en standard för excellens.

Låt oss tillsammans fira Lars Jonas Björkman – Länets Entreprenör för 2023!

VD Lars Jonas Björkman
Org.nr: 556797-7656
Mail: larbjor@hotmail.com
Län: Jämtlands län
HÄLLNÄSVÄGEN 6 – 883 95 Rossön

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *