Länets entreprenör 2023

Magnus är en framstående entreprenör som har dedikerat sig till teknisk verksamhet sedan 1999 och varit egen företagare sedan 2007. Hans imponerande prestationer på samma företag, även under de utmanande tiderna av coronapandemin, vittnar om hans enastående arbetsinsats och förmåga.

Utöver sin tekniska kompetens har Magnus även en gedigen bakgrund inom byggbranschen med utbildning inom projektledning och byggledning. Med över 25 års erfarenhet inom renoveringsuppdrag och ansvar för diverse projekt, inklusive armering, takbyte och byggande av carports, har han visat prov på en mångsidig och pålitlig expertis. Grattis till att bli länets entreprenör 2023

VD Magnus Berand
Org.nr: 556779-5819
Mail: mb@berand.se
Adress: Källiden 7, 442 31 Kungälv
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *