Länets entreprenör 2023

Vi är stolta över att utse Kurre Barqasho som länets mest framstående entreprenör! VD Besim berättar att hela verksamheten på BEITO AMIRO AB drivs av Kurre med enastående skicklighet och hängivenhet. Hans namn ska lysa på diplomet, för utan Kurre Barqasho hade BEITO AMIRO AB inte varit samma framgångssaga.

Kurre Barqasho har jobbat i byggbranschen i 20år, Han tog beslutet gemensamt med Besim år 2020 att gå med Swedala tak som franshise bolag med Beito Amiro AB, Där kärnveksamheten ska ägna sig åt takrenoveringar och solcellsmontage.
Kurres distrikt som takmästare är norra Sörmland och delar av södra stockholm.

Kurre Barqasho är själva hjärtat och själen i företaget, och hans dedikation och passion har lyft verksamheten till nya höjder.

VD Besim Barqasho
Org.nr: 556952-4894
Mail: Kurre.Barqasho@swedalatak.se
Adress: KÄLKVÄGEN 13, 151 59 Södertälje
Län: Stockholms län
Bamiro.se
Swedalatak.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *