Länets entreprenör 2023

År 2023, har vi nöjet att hylla Cecilia Jonsson som mottagare av Länets Entreprenörspris. Hennes insiktsfulla och informationsrika föreläsningar har trollbundit en stor publik och hennes kvalitativa coaching har varit en räddning för många klienter. Cecilia är en företagsledare som inte bara pratar om framgång, hon lever den.

Genom sitt enastående arbete har Cecilia lyckats driva sitt företag till stor framgång, och hennes framtid ser minst lika spännande ut som hennes förflutna. Hennes passion för att hjälpa andra och dela kunskap har varit drivkraften bakom hennes framgång.

Cecilia Jonsson är inte bara en entreprenör, hon är en inspirationskälla för alla som strävar efter att uppnå sina mål och överträffa sina förväntningar. Att tilldela henne och Beech Tree titeln Länets Entreprenör 2023 är en ära och en välförtjänt erkänsla för hennes enastående arbete.

Låt oss tillsammans fira Cecilia Jonsson, en sann inspirationskälla för framgång!

VD Cecilia Jonsson
Org.nr: 559100-9401
Mail: cecilia@beechtree.se
Adress: Däldvägen 16, 181 62 Lidingö
Län: Stockholms län
www.beechtree.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *