Länets entreprenör 2023

Som stolt dotterbolag till Äventyrslust i Skandinavien AB, tar Äventyrscenter Borgafjäll marknaden med en hisnande kraft. Deras närvaro är som en virvelvind av spännande möjligheter som sveper över både vinter- och sommaraktiviteter.

Det är ingen överraskning att detta ställe har blivit en favoritdestination året om. Här hittar du inte bara produkter av högsta kvalitet, utan även en garanti om ett stort leende på läpparna. Den extraordinära upplevelsen de erbjuder har välförtjänt lett till att de nu står som länets stolta entreprenörer år 2023.

Org.nr: Moder bolag 559134-3586
Mail: susanne@aventyrslust.com
Län: Västerbottens län
Borgavägen 8, 917 04 Borgafjäll
aventyrscenter.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *