Assistenza AB, under ledning av VD Yusuf, har hedrats som länets entreprenör och erhåller nu ett välförtjänt certifikat för sitt exceptionella arbete inom sociala insatser, personlig assistans och hemtjänst, samt andra förenliga verksamheter.

Yusuf initierade företaget år 2014 med en stark övertygelse om att det finns en vilja att ta hand om och förbättra människors liv. Han har framgångsrikt placerat kunden i fokus och betonat engagemang som nyckeln till nöjda och återkommande kunder. Genom att upprätthålla strukturer och rutiner under dagen och främja starka relationer till kunderna har Assistenza AB etablerat sig som en pålitlig och ansvarsfull aktör inom branschen.

Företaget har kontinuerligt visat hur man driver och utvecklar en verksamhet inom socialt stöd på ett positivt sätt. De betonar betydelsen av att göra en positiv skillnad och värdesätta varje individ. Assistenza AB sprider ljus och glädje genom sina vänliga handlingar, vilket gör dem till en viktig och respekterad del av samhället.

Vi vill hylla Assistenza AB för deras betydande bidrag till samhället och till denna förtjänta utmärkelse som länets entreprenör. Vi ser fram emot att se hur de fortsätter att göra skillnad i människors liv och sprida positivitet omkring sig.

Stort grattis till Abdulkadir Yusuf Guled – Länets entreprenörer 2023!

VD Abdulkadir Yusuf Guled
Org.nr: 556973-3073
Mail: josef@assistenza.se
Adress: KVARNVINGEVÄGEN 2 – 177 41 Järfälla
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *