Vi vill rikta vår varmaste hyllning till Ellinor för sitt enastående arbete vid Aspuddens Sport och Rehabklinik AB, som nyligen blivit utnämnd till länets entreprenör. Detta certifikat är en erkänsla för den dedikation och det engagemang som präglat hennes framstående prestationer.

Ellinors ledarskap och kompetens har varit avgörande för företagets framgång. Hennes expertis sträcker sig över sjukgymnastisk behandling och rehabilitering, inklusive manuella behandlingar, akupunktur, rehabträning, medicinsk laserbehandling samt utprovning och försäljning av hjälpmedel. Hennes mångsidighet och professionalism har gjort kliniken till en pålitlig resurs för de som söker högkvalitativ vård och rehabilitering.

Ellinor vill också hylla hela familjen som varit en stark stöttepelare längs vägen. Deras stöd har bidragit till att skapa en positiv och stöttande arbetsmiljö inom företaget.

Aspuddens Sport och Rehabklinik AB är en förebild inom sjukgymnastik och rehabilitering samt en viktig aktör inom hälso- och vårdsektorn. Vi gratulerar Ellinor och hennes team för deras enastående prestationer och ser fram emot att följa deras fortsatta framgångsresa.

Stort grattis till Ellinor Steiman – Länets entreprenörer 2024!

VD Ellinor Steiman
Org.nr: 556825-4436
Mail: ellinor_steiman@hotmail.com
Adress: Hägerstensvägen 164/166 – 126 152 Hägersten
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *