Länets entreprenör 2023

År 2023, är vi stolta att hylla Jörgen Vik, mottagaren av priset Länets Entreprenör för 2023. Genom sitt företag, Asfalt och Mark i Väst AB, har han blivit en sann mästare av sitt hantverk och erbjuder en bred palett av tjänster med högkvalitativ utrustning och kompetent personal.

Jörgen och hans team är redo att hantera allt, från att laga potthål till att asfaltera vägar och lägga stenplattor, allt till konkurrenskraftiga priser. Men det som gör Asfalt och Mark i Väst AB speciellt är det starka samarbetet med frugan Malin Svensson.

Malin tar hand om allt som har med företagets administration att göra, vilket gör att Jörgen kan fokusera på det praktiska arbetet ute hos kunderna. Denna dynamiska duo har skapat en framgångsrik verksamhet som bygger på ömsesidigt stöd och kompletterande färdigheter.

Jörgen Vik är en förebild för entreprenörer som förstår värdet av både passion och praktiskt kunnande. Genom sitt arbete har han inte bara byggt en framgångsrik verksamhet, utan också en stark familjär arbetsmiljö.

Denna utmärkelse hyllar Jörgen Vik som en mästare inom asfalt- och markbranschen och som en förebild för samarbete inom företaget.

Låt oss tillsammans fira Jörgen Vik – Länets Entreprenör för 2023!

VD Jörgen Vik
Org.nr: 559004-0621
Mail: malin@asfaltivast.se
Län: Västra Götalands län
https://asfaltivast.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *