Länets entreprenör 2023

Med en strålande stolthet delar vi den imponerande nyheten att deras enastående erfarenhet inom branschen sträcker sig över hela 35 år. Det är inte en prestation som uppnås över en natt, utan ett bevis på deras outtröttliga engagemang och hängivenhet för branschen.

Men det stannar inte där – deras välkända rykte för överlägsen kvalitet och enastående hantverk har belönats på det mest fantastiska sättet. Att bli utnämnda till länets entreprenör år 2023 är inget mindre än en förtjänad hyllning till deras dedikation och skicklighet.


Dom erbjuder ett omfattande sortiment inklusive armeringsjärn, armeringsnät, bockad armering, svetsad armering, ILF armering, klippt armering, speedies, distansklossar och distanslister. Med fokus på hög kvalitet och pålitlighet är vi din pålitliga partner för alla dina armeringsbehov.

Org.nr: 556935-4789
Mail: roger@armering-byggservice.se
Län: Kalmar län
STRANDVÄGEN 8 A 386 31 Färjestaden
www.armering-byggservice.se


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *