Aos Noah Oasti Medic AB, under ledning av Aos Oasti, är en bemanningsfirma inom hälso- och sjukvårdssektorn som har visat sig vara banbrytande och nytänkande. Företaget har en omfattande vision och engagemang för att erbjuda högkvalitativ vård och service till sina kunder.

En av de framstående initiativen är etablerandet av en specialistmottagning genom att knyta kontrakt med vårdcentralen. Detta öppnar upp möjligheten för en bredare tillgänglighet av vårdtjänster och försäkrar att människor kan få den hjälp de behöver utan att behöva vara frånvarande från jobbet under dagtid. Aos Oasti strävar efter att minska oron hos sina kunder och erbjuda dem trygghet genom innovativa lösningar och effektiva vårdsprocesser.

Aos Oasti är inte bara känd för sitt nytänkande och effektiva arbetssätt utan också för sitt vänliga och kunniga tillvägagångssätt gentemot patienterna. Med lång erfarenhet och en dedikation till att leverera bästa möjliga vård är Aos Oasti och Aos Noah Oasti Medic AB en värdefull tillgång för samhället.

Stort grattis till Aos Oasti – Länets entreprenörer 2023!

VD Aos Oasti
Org.nr: 559163-6195
Mail: aos.noah.o@gmail.com
Adress: FREDSGATAN 2 B – 331 52 Värnamo
Län: Jönköpings län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *