Ånö Bygg AB, under ledning av Krister Ånöstam, har blivit utnämnd till länets entreprenör och kommer nu att motta ett välförtjänt certifikat som erkännande för deras betydande bidrag till byggbranschen. Krister Ånöstam är ingen främling för framgång, och hans dedikation till företaget har varit tydlig under åren.

En framstående del av Ånö Bygg AB:s framgång har varit det långvariga samarbetet med Kenneth Karlsson, som Krister har arbetat tillsammans med i imponerande 30 år. När Krister tog över Kenneths företag från sin far 2010, fortsatte Kenneth att vara en viktig del av teamet fram till förra året när han gick i pension. Detta partnerskap har varit avgörande för Ånö Bygg AB:s kontinuitet och framgång.

Inför det kommande året strävar Krister Ånöstam och Ånö Bygg AB efter att utöka sitt samarbete med fler företag och planerar att anställa en extra person för att stärka sitt team. Certifikatet som länets entreprenör är en hyllning till Krister Ånöstam och Ånö Bygg AB för deras enastående prestationer och deras fortsatta engagemang för branschen.

Stort grattis till Krister Ånöstam – Länets entreprenörer 2023!

VD Krister Ånöstam
Org.nr: 556801-0804
Mail: anobyggab@hotmail.se
Adress: Syltbo 130 – 742 92 Östhammar
Län: Uppsala län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *