Länets entreprenör 2023!

Ett stort grattis till Annica Tolléns Företagsservice och dess grundare Annica Tollén för den välförtjänta utnämningen till länets entreprenör! Sedan grundandet 1994 har Annica och hennes team skapat en framstående verksamhet som är en av Sveriges ledande inom företagsservice, telemarketing, mötesbokningar och profilprodukter.

Annica, som är utbildad marknadsekonom och med erfarenhet inom marknads- och finansiell ekonomi, samt juridik, har drivit företaget med högt engagemang och glädje. Genom att hantera varumärken med största seriositet och tänka långsiktigt har Annica Tolléns Företagsservice etablerat sig som en pålitlig leverantör inom branschen. Utöver detta så är de ett av få Platinaföretag med högsta kreditvärdighet guld i fem år!

Företagets styrka ligger inte bara i att skapa nya kundmöten genom telemarketing utan även inom områden som B2B, profilprodukter och presentreklam där de skräddarsyr lösningar för sina kunder.
Deras största ambition är att hjälpa företag att växa och ordnar gärna mötesbokningar för att vet hur

Det är tydligt att Annica Tolléns Företagsservice AB gör det lilla extra för sina kunder, vilket skapar nöjda kunder som återkommer. Den uppmärksamhet ni ägnar åt detaljer, uppföljning och er passion för ert arbete är avgörande för ert företags framgång.

Vi är glada för Annica och hela teamet för denna erkända utmärkelse. Vi ser fram emot att följa ert fortsatta framgångsrika arbete.

Stort grattis till Annica Tollén – Länets entreprenör 2023!

VD Annica Tollén
Org.nr: 556864-8538
Mail: info@foretags-service.se
Adress: SLÄNGOMVÄGEN 6 – 663 41 Hammarö
Län: Värmlands län
https://www.foretags-service.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *