Familjeklippet och Anneli Björkman, stort erkännande för den välförtjänta utnämningen till länets entreprenör! Familjeklippet är inte bara en professionell hårsalong, det är en plats där höga krav på frisörkunskap och service kombineras på ett enastående sätt.

Anneli Björkman, din dedikation till att sätta kunden i fokus och skapa en salong för alla, oavsett ålder eller kön, är verkligen beundransvärd. Att erbjuda dam-, herr- och barnklippningar visar på mångsidigheten och inklusiviteten hos Familjeklippet.

Era mål att ge bästa möjliga service och ta hand om kundens välbefinnande är tydliga, och den höga kvalitén på ert arbete till ett rimligt pris är verkligen en sällsynt kombination. Att sträva efter att varje kund ska känna sig speciell är en vacker ambition, och er salong ger verkligen en känsla av omtanke och professionalitet.

Anneli, din passion och vilja att alltid göra det lilla extra från hjärtat och brinna för ditt arbete är en inspiration. Att lägga kunden i fokus och erbjuda bästa pris och service skapar en stark relation med era underbara kunder. Må ert certifikat vara en symbol för era enastående insatser och den positiva påverkan ni har på ert län. Fortsätt sprida skönhet och glädje genom Familjeklippet!

Stort grattis till Anneli Björkman – Länets entreprenörer 2023!

VD Anneli Björkman
Org.nr: 556751-4905
Mail: ally-anneli@hotmail.com
Adress: BRYGGARGATAN 45 – 904 33 Umeå
Län: Västerbottens län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *