Länets entreprenör 2023


År 2023 är det en ära att fira Anette Lindgren, mottagaren av priset Länets Entreprenör 2023. Med sin begravningsbyrå, där hon också sprider skönhet genom försäljning av fina blommor, har Anette visat att företagande kan vara mer än bara affärer; det kan vara en väg att hjälpa och trösta människor i deras mest känsliga stunder

Det som utmärker Anette är hennes äkta engagemang. Hon förstår att hennes arbete inte bara handlar om att hantera detaljer; det handlar om att vara där för människor när de behöver det som mest. Hennes varma hjärta och medkännande natur har gjort henne till en oumbärlig del av sitt samhälle.

Denna utmärkelse hyllar Anette Lindgren som en sann skapare av tröst och skönhet och som en förebild för företagare som vill göra världen bättre genom sitt arbete.

Låt oss tillsammans fira Anette Lindgren – Länets Entreprenör för 2023!

VD Anette Lindgren
Org.nr: 559229-4689
Mail: anettesblommor@telia.com
Adress: LENHOVDAVÄGEN 4, 364 95 Älghult
Län: Kronobergs län
alghultsbegravningsbyra.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *