Vi vill lyfta fram Anabtawi Konsulting AB och dess framstående ägare, Wajih Anabtawi, för deras enastående insatser inom redovisning och verksamhetsutveckling. Bolaget har nyligen blivit utnämnt till länets entreprenör och vi gratulerar dem varmt till detta erkännande.

Anabtawi Konsulting AB är en redovisningsbyrå som står för närvaro och engagemang i varje moment av sin verksamhet. Med huvudsakliga arbetsuppgifter som löpande bokföring, fakturering, leverantörsreskontra, årsbokslut, årsredovisning, skattedeklarationer och löneadministration, strävar de efter att erbjuda sina kunder de bästa möjliga lösningarna. För Anabtawi Konsulting AB är närvaro det absolut viktigaste. De är inte bara bokföringsexperter; de är partners som är på plats och arbetar tillsammans med sina kunder för att förstå deras unika behov och utmaningar. Detta engagemang för närvaro gör dem till en pålitlig och värdefull resurs för företag som söker professionell och personlig service.

Wajih Anabtawi, som driver företaget, har tagit ledningen med en passion för att stödja företag i deras utveckling. Utöver redovisningserbjudandet tillhandahåller Anabtawi Konsulting AB också konsulttjänster inom verksamhetsutveckling. Denna breda kompetens gör dem till en komplett partner för företag som strävar efter framgång och tillväxt.

Vi vill inte bara gratulera Anabtawi Konsulting AB till att bli länets entreprenör, utan också uttrycka vår uppskattning för deras hängivenhet och närvaro i att stötta företag i deras ekonomiska och verksamhetsmässiga framsteg.

Stort grattis till Anabtawi Konsulting AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Wajih Anabtawi
Org.nr: 559043-1549
Mail: info@wasredovisningskonsulter.se
Adress: Dackevägen 33 – 177 34 Järfälla
Län: Stockholms län
wasredovisningskonsulter.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *