Länets entreprenör 2023!

Det är med glädje och respekt som vi tillkännager Abdul Manem Chacha som mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Abdul Manem är inte bara en framgångsrik affärsman utan även en kärleksfull familjeman som driver sitt familjeföretag tillsammans med sina två söner. Tillsammans har de skapat en företagsverksamhet som är en inspirerande förebild för både affärsvärlden och familjebanden.

Familjen Chacha har visat att de tillsammans kan uppnå stora framgångar. Deras företag, som fokuserar på export av livsmedel till olika länder i världen, är ett utmärkt exempel på entreprenörskap och arbete som går hand i hand med starka familjeband. Abdul Manem har inte bara varit en otrolig affärsman, utan också en fader som både hans söner ser upp till och som de samarbetar med på ett framgångsrikt sätt.

I början mötte de stora utmaningar på marknaden, men med Guds välsignelse och deras starka beslutsamhet lyckades de erövra en plats på varje hylla i hela Berlin. Idag är Chacha-osten den mest populära av alla ostar. Det är ofta den osynliga styrkan i familjeband som gör det möjligt att bygga och driva framgångsrika företag. Att hylla familjen och deras samarbete är en viktig påminnelse om vikten av stöd och partnerskap inom företagsvärlden.

Vi ser med stor förväntan fram emot att följa Abdul Manem Chacha och hans familjs fortsatta framgångsresa. Deras arbete inom livsmedelsexport har inte bara gynnat deras företag utan också bidragit till att skapa handelsrelationer över gränserna. Grattis till Abdul Manem Chacha och hans familj för denna välförtjänta utmärkelse, och vi ser fram emot att följa deras framtida prestationer och det positiva intryck de kommer att fortsätta att göra i affärsvärlden.

Stort grattis till Abdul Manem Chacha – Länets entreprenör 2023!

VD Abdul Manem Chacha
Org.nr: 559241-9930
Mail: am.chacha@hotmail.com
Adress: MORAGATAN 17 A – 792 30 Mora
Län: Dalarnas län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *