Länets entreprenör 2023

Grattis till Vall familjen och deras fantastiska prestation! Att bli belönade med ett certifikat som länets entreprenör 2023 är en välförtjänt utmärkelse som andas glädje och erkännande. Sonen och faderns samarbete och deras gemensamma glädje lyser verkligen igenom deras hårda arbete. Detta certifikat är ett bevis på deras dedikation och framgång som entreprenörer. De kan vara stolta över sin prestation och använda det som en källa till inspiration för andra företagsägare. Fortsätt att bygga vidare på era framgångar och dela med er av er fantastiska resa till andra!

Org.nr: 559102-5845
Mail: kenneth@allyft.nu
Län: Östergötlands län
Kummelby Åkerbo, 605 92 Norrköping
www.allyft.nu/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *