Länets entreprenör 2023

Vi är stolta att hylla Tomas Axelsson, en sann pionjär inom skogsbranschen och länets entreprenör för 2023. Tomas Axelsson är ett levande bevis på att vision, hårt arbete och en passion för sitt arbete kan skapa enastående resultat.

Sedan Tomas Axelsson grundade sitt företag år 2000 har han varit en ledande kraft inom branschen. Hans insatser har inte bara förändrat landskapet för skogsindustrin, utan har också bidragit till att stärka och förbättra vårt samhälle.

Alex Skogsservice AB har inte bara sålt skogsmaskiner, de har levererat lösningar som har ökat effektiviteten och hållbarheten inom skogsbruket. Genom sina entreprenadarbeten har de skapat jobb och ekonomisk tillväxt i vårt län.

Denna utmärkelse är en välförtjänt hyllning till Tomas Axelsson och hans team, som har arbetat outtröttligt för att uppnå detta mål. Sedan 2000 har de förvandlat utmaningar till möjligheter och visat att inget är omöjligt med rätt inställning och beslutsamhet.

Vi gratulerar Tomas Axelsson för hans många framgångsrika år och för att han har blivit utnämnd till länets entreprenör för 2023. Vi ser fram emot att fortsätta följa hans resa och vittna om de banbrytande lösningar som Alex Skogsservice AB kommer att fortsätta erbjuda.

Org.nr: 556595-2255
Mail: info@alexskogsservice.com
Län: Stockholms län
NORR KÄLLSTAVÄGEN 6 – 148 96 Sorunda
www.alexskogsservice.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *