Länets entreprenör 2023!

Aldéns Allservice AB har inte bara etablerat sig som länets entreprenör utan har också blivit ett föredraget namn inom trädgård och fastighetsskötsel. Sedan starten 2011 har Sören och teamet visat enastående dedikation och expertis inom områden som sträcker sig från trädgårdsprojektering till fastighets- och snöjour.

Arbetet spänner över olika sektorer, inklusive kommun, industri, bank, affärer och privatpersoner, vilket visar på mångsidigheten och pålitligheten hos Aldéns Allservice AB. Dessutom står de redo att rycka ut vid oförutsedda händelser, vilket understryker deras engagemang för kundernas trygghet.

Vi är glada över att hylla Sören och hela teamet på Aldéns Allservice AB som länets främsta entreprenörer och ser fram emot deras fortsatta framgångar inom trädgård och fastighetsskötsel!

Stort grattis till Sören Alden – Länets entreprenör 2023!

VD Sören Alden
Org.nr: 556898-8447
Mail: soren.alden@telia.com
Adress: Vinkelvägen 16 – 592 41 Vadstena
Län: Östergötlands län
aldensallservice.se/om-oss/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *