AF Radiologkonsult AB, under ledning av Anders Fransson, är en banbrytande aktör inom sjukvårdssektorn. Företaget har som huvudinriktning att bedriva sjukvård och relaterad verksamhet. Anders Fransson har visat sig vara en dedikerad och erfaren professionell inom radiologi och sjukvård.

Under resan har Mimmi Lind varit en värdefull stöttepelare och vägledare för Anders Fransson. Hennes bidrag och engagemang har varit en viktig del av företagets framgång och utveckling. Mimmi Lind har agerat som en pålitlig och trygg resurs för Anders, och hennes insatser har bidragit till företagets framstående position inom branschen.

Det är imponerande att notera att Anders Fransson fortfarande är aktiv och engagerad i verksamheten, trots att han har nått pensionsåldern. Det vittnar om en stark passion och hängivenhet till sitt arbete och till sjukvårdens fortsatta utveckling.

Vi vill här hylla Anders Fransson och AF Radiologkonsult AB för deras framstående prestationer inom sjukvårdssektorn och önskar dem fortsatt framgång och välmående, både nu och i framtiden.

Stort grattis till Anders Fransson – Länets entreprenörer 2023!

VD Anders Fransson
Org.nr: 559133-6812
Mail: af19520218@gmail.com
Adress: Siktargatan 28 – 753 17 Uppsala
Län: Uppsala län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *