Länets entreprenör 2023


Andreas, ägaren av Engströms Konfektyrer AB, är stolt vinnare av titeln “Länets entreprenör 2023”. Hans företag har sitt ursprung i en charmig liten godisbutik vid namn Gottestugan, som Ulrika och Magnus startade redan 1997. I den lilla “Pippi Långstrump-gottebutiken” fanns allt tänkbart gott, och snart lockade de även till sig företagskunder som blev allt fler med åren.

När millennieskiftet närmade sig, tog de det djärva steget att sälja Gottestugan och satsa fullt ut på att erbjuda företagsgåvor online. Så föddes Godisportalen, en plattform som skulle komma att revolutionera deras verksamhet.

Under 20 år har Andreas och hans team drivits av passion och glädje i att skapa företagsgåvor med en särskild touch av sötsaker. Deras hängivenhet har inte bara resulterat i en framgångsrik verksamhet utan också i en ledande position inom branschen. Engströms Konfektyrer AB är nu kända för att leverera de mest utsökta och kreativa företagsgåvorna, vilket gör dem välförtjänta av utmärkelsen “Länets entreprenör 2023”.

För att ytterligare stärka sin position tog de dessutom över Engströms Konfektyr under pandemin 2020 och har fortsatt utveckla bolaget till nya höjder.

VD Andreas Eliasson
Org.nr: 556682-7316
Mail: Info@godisportalen.se
Adress: Magasinsgatan 9, 434 37 Kungsbacka
Län: Hallands län
godisportalen.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *