Bedar Omar, VD för 3 HJÄRTAN BIL, är en passionerad entreprenör med över 12 års serviceerfarenhet inom fordonsbranschen. 3 Hjärtan Bil erbjuder en modern och märkesoberoende bilfirma med huvudsaklig annonsering via internet. De står alltid redo att leverera välvårdade begagnade bilar till förmånliga priser, vilket gör dem till ett pålitligt val för bilentusiaster.

Bedar brinner för att erbjuda bästa möjliga service till sina kunder. Hans dedikation och engagemang syns i varje affär, och han strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Det är detta extra engagemang och kärlek till kunderna som verkligen skiljer 3 HJÄRTAN BIL från mängden.

Med ett brett kontaktnät och starka inköpskanaler är Bedar redo att hjälpa sina kunder att hitta sina drömbilar. Han går det extra steget för att tillfredsställa varje kunds unika behov och önskemål.

Vi vill hylla Bedar Omar för det hårda arbete han lägger ner och för det lilla extra han ger varje kund. Hans passion för branschen och strävan efter att erbjuda bästa möjliga service gör honom värdig titeln Länets Entreprenör 2023. Fortsätt sprida glädje och kvalitet genom 3 HJÄRTAN BIL!

Stort grattis till Bedar Omar – Länets entreprenörer 2023!

VD Bedar Omar
Org.nr: 559153-6007
Mail: info@3hjartanbil.se
Adress: RYTTAREVÄGEN 10 – 302 62 Halmstad
Län: Hallands län
3hjartanbil.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *