Vi hyllar med stolthet Herrströms Mekaniska Verkstads AB och dess VD Christer Herrström för deras imponerande prestationer och betydande bidrag till Skånes entreprenörsanda. Christer Herrström har visat enastående ledarskap och engagemang, vilket har varit avgörande för företagets framgång.

Under Christer Herrströms ledning har HMV AB blomstrat och tagit sin plats som ett av de ledande legoföretagen inom verkstadsbranschen. Genom att anta utmaningar och överträffa förväntningarna har företaget inte bara byggt en imponerande kundbas utan även ett starkt rykte för kvalitet och tillförlitlighet. Med mottot “Ert problem, Vår utmaning” har HMV AB visat sig vara mer än bara en tillverkare. De erbjuder en komplett lösning som sträcker sig från design till produktion och montering, vilket har gjort dem till en pålitlig partner för sina kunder.

Det är inte bara produkter och tjänster som HMV AB levererar; de skapar en enastående kundupplevelse. Genom att erbjuda effektiva, säkra och ekonomiska alternativ har de satt en ny standard i branschen och fortsätter att vara ledande inom innovation och kundtillfredsställelse.

Vi gratulerar Christer Herrström och hela teamet på HMV AB för deras välförtjänta utmärkelse som länets entreprenör i Skåne län 2024. Med en visionär ledare och ett dedikerat team är vi övertygade om att de kommer att fortsätta att skriva framgångshistorier och forma framtiden för verkstadsbranschen. Vi ser med spänning fram emot deras fortsatta framgångar och bidrag till näringslivet i Skåne och bortom.

Stort grattis till Herrströms Mekaniska Verkstads AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Christer Herrström
Org.nr: 556933-3692
Mail: chh@herrstroms.se
Adress: DALASLINGAN 10 – 231 32 Trelleborg
Län: Skåne län
herrstroms.se/