Länets entreprenör 2023

Vi är djupt hedrade att få fira Thomas Ragnarsson och hans företag Blue Partner, som har blivit utnämnd till Länets Entreprenör 2023. Denna utmärkelse är en välförtjänt hyllning till deras hängivenhet och enastående arbete inom energiindustrin.

Blue Partner är en konsultverksamhet som har gjort en betydande inverkan på branschen. Med sex kontor spridda över landet och ambitiösa planer på att fortsätta expandera har de visat att vision och målmedvetenhet är nyckeln till framgång. Det är ett företag som bygger på kunskap och erfarenhet, med Thomas Ragnarsson som har många år i branschen.

Trots att företaget grundades så sent som 2018 har de redan uppnått en imponerande omsättning på 60 miljoner kronor. Denna prestation är ett tecken på deras kompetens och förmåga att skapa värde för sina kunder.

Blue Partner har inte bara strävat efter ekonomisk framgång utan har även haft en stark vision om att stimulera hållbart tänkande. De tror på att alla, oavsett om de är kunder eller konsulter, kan bidra till en bättre framtid. Deras engagemang för hållbarhet är ett exempel på deras förmåga att förena affärsframgång med samhällsnytta.

Vi ser med stor förväntan på Blue Partner framtida insatser och är stolta över att ha dem som vinnare av Länets Entreprenör 2023. Thomas Ragnarsson och hans team är en inspirationskälla för oss alla, och deras arbete kommer att fortsätta bidra till en mer hållbar och framgångsrik framtid.

.

Org.nr: 559030-1890
Mail: thomas.ragnarsson@bluepartner.se
Län: Kalmar län
RUTSBERGSGATAN 50 – 593 38 Västervik
bluepartner.se/


2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *