Vi vill lyfta fram Biovärme i Dalarna Aktiebolag för deras imponerande arbete och dedikation till att leverera högkvalitativ flis till företag och privatpersoner i Dalarna. Bolagets ägare besitter omfattande markresurser, vilket gör det möjligt för dem att säkra tillgången på kvalitetsflis till konkurrenskraftiga priser.

Med en stark inriktning på expertis och kvalitet har Biovärme i Dalarna etablerat sig som det självklara valet för länets entreprenörer inom biovärmesektorn. Deras fokus på att leverera produkter av hög kvalitet till förmånliga priser har gjort dem till en betrodd partner för både nya och etablerade kunder.

Vi vill rikta en hyllning till Hans Andersson, som med sitt ledarskap och engagemang driver företaget framåt mot nya framgångar. Hans vision och ledarskap är avgörande för Biovärme i Dalarnas fortsatta tillväxt och framgång.

Grattis till Biovärme i Dalarna Aktiebolag för att ha blivit utnämnd till länets entreprenör och vi önskar dem fortsatt framgång och välmående i framtiden.

Stort grattis till (Biovärme i Dalarna Aktiebolag) – Länets entreprenörer 2024!

VD Hans Andersson
Org.nr: 556429-9005
Mail: hansandersson2006@hotmail.com
Adress: Jälkabyn 303 – 776 95 Vikmanshyttan
Län: Dalarnas län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *