Claes Wallenberg, VD för Better & Better AB, har blivit framhållen för sitt hårda arbete och engagemang inom företaget. Han är känd för sin passion för sitt arbete och för att älska varje dag på jobbet. Claes har etablerat sig som en pålitlig partner för sina kunder, med en rykte för att erbjuda snabba, säkra och effektiva lösningar.

En av Claes styrkor är hans resultatorienterade tillvägagångssätt. Han tror på att varje problem eller tillstånd är en naturlig följd av både inre och yttre påverkan. Genom att betrakta helheten och ta hänsyn till olika faktorer kan han effektivt adressera och lösa en mängd olika utmaningar.

Under årens lopp har Claes utfört olika uppdrag och projekt, vilket har bidragit till hans framgångsrika resa. Hans dedikation och arbetsmoral har varit en inspirationskälla för många, och hans förmåga att leverera resultat har cementerat honom som en ledande entreprenör i länet. Claes Wallenberg och Better & Better AB förtjänar erkännande för det utmärkta arbete de har utfört under årens lopp.

Stort grattis till (Better & Better AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Claes Wallenberg
Org.nr: 556825-0137
Mail: claes@betterandbetter.se
Adress: VULCANUSGATAN 4 NB – 113 21 Stockholm
Län: Stockholms län
betterandbetter.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *