Vi vill rikta en stor hyllning till Bernhardsson Bygg AB och dess grundare, bröderna Markus och Joakim Bernhardsson. Sedan sin grundande år 2011 har företaget varit en pålitlig aktör inom byggbranschen. Med sin bas i småländska Markaryd sträcker sig deras arbetsområde ofta till områden som Mellbystrand och Båstad.

Idag har Bernhardsson Bygg AB fem anställda, alla med omfattande erfarenhet inom branschen. Deras främsta drivkraft är att säkerställa att deras kunder känner sig trygga och nöjda. De är väl medvetna om att en öppen dialog och väl utfört arbete är avgörande för ett lyckat projekt. Bernhardsson Bygg AB är lyhörda för kundens önskemål samtidigt som de aktivt bidrar med sina egna idéer och erfarenheter.

Dessutom är hållbarhet och kvalitet två centrala fokusområden för företaget. Deras strävan efter hög kvalitet och hållbara lösningar har gjort dem till en av de mest rekommenderade aktörerna i länet.

Vi vill gratulera Bernhardsson Bygg AB till utmärkelsen som länets entreprenör och önskar dem fortsatt framgång och välgång i framtiden.

Stort grattis till (Bernhardsson Bygg AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Markus Bernhardsson
Org.nr: 556841-8718
Mail:  info@bernhardssonbygg.se
Adress: Box 42 – 285 21 Markaryd
Län: Kronobergs län
bernhardssonbygg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *