Martin Bernander och hans företag, Bernander Elkonsult AB, förtjänar en varm hyllning för deras imponerande resa. Martin tog steget in i entreprenörskapet år 2020 och har sedan dess visat enastående engagemang och skicklighet inom sitt område.

Det är värt att nämna att företaget har en lång historia och tidigare har drivits av Martins far. Denna fortsättning av familjetraditionen är ett bevis på Martins dedikation och passion för sitt arbete.

Utöver Martins egen insats vill vi även rikta en hyllning till hans föräldrar och till hans fru Petra för deras ovärderliga stöd och support under hans resa som företagare. Deras stöd har varit en viktig del av hans framgång.

Vi vill också passa på att hylla Martins uppdragsgivare och kollegor på verkstan på Estet för deras samarbete och stöd. Tillsammans har de arbetat för att uppnå framgång och utmärkelser som denna.

Med sådan dedikation, engagemang och stöd är det ingen överraskning att Bernander Elkonsult AB har blivit utnämnd till länets entreprenör. Vi gratulerar Martin Bernander och hans team för deras framgång och önskar dem fortsatt framgång i framtiden. De är en sann inspirationskälla för andra företagare och entreprenörer.

Stort grattis till (Bernander Elkonsult AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Martin Bernander
Org.nr: 556340-4283
Mail: martin@bernel.se
Adress: ASKIMS ÖVERGÅRDSVÄG 5 – 436 42 Askim
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *