Länets entreprenör 2023

Vi är stolta över att få presentera Bauer Clinic som vinnare av titeln “Länets Entreprenör 2023”. Bauer Clinic grundades i mars 2014 av den passionerade och engagerade Angelica Bauer, som fortfarande äger och driver företaget med en brinnande entusiasm.

Angelica Bauer har en gedigen bakgrund inom sjukvården och har arbetat som legitimerad sjuksköterska sedan 2010. Med erfarenhet från akutsjukvården i Linköping och en specialistkompetens inom intensivvård sedan 2013 har hon en imponerande meritlista som inkluderar arbete på brännskadeintensiven, Falck ambulans och akutmottagningen på Universitetssjukhuset i Linköping.

Efter många år inom sjukvården väcktes Angelicas dröm om att förena sitt intresse för skönhet med sitt starka önskemål att fortsätta hjälpa människor. Det var då idén om Bauer Clinic föddes. År 2014 utbildade hon sig inom injektionsteknik via Allergan och grundade samtidigt Bauer Clinic. Den allra första kliniken såg dagens ljus i Linköping, och redan 2016 expanderade företaget med öppnandet av ytterligare en klinik.

Bauer Clinic är ett enastående exempel på entreprenörskap, dedikation och en stark vilja att göra skillnad. Vi gratulerar Angelica Bauer och Bauer Clinic till denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot att se vad framtiden har i beredskap för detta fantastiska företag inom skönhetsbranschen.

VD Angelica Bauer
Org.nr: 559092-4592
Mail: info@bauerclinic.se
Adress: RÖRVASSVÄGEN 12, 582 76 Linköping
Län: Östergötlands län
https://bauerclinic.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *