Länets entreprenör 2023

År 2023, är det en ära att hylla Kenan Celik, mottagaren av Länets Entreprenörspris. Som en ungdom som föll in i entreprenörskapet och som den första i sin familj att ta det stora steget till att bli egenföretagare, har Kenan visat att mod och beslutsamhet kan öppna dörrar till en framgångsrik framtid.

Kenan Celik och hans företag har över 28 års erfarenhet av bygg och städ, och de agerar som underentreprenörer inom en rad viktiga områden, från säkra lyft till bodstädning, byggstädning och tjänster såsom fastighetsskötsel och kontorsstädning. De har en vision som sträcker sig längre än affärsmöjligheter – de ser miljön som en viktig del av alla verksamheter.

Det som utmärker Kenan är hans förmåga att våga ta risker och att driva förändring. Han har inte bara skapat ett framgångsrikt företag utan har också inspirerat andra att följa hans exempel. Hans engagemang för miljön är ett bevis på hur entreprenörer kan driva samhällsförändring och göra affärer på ett sätt som är ansvarsfullt gentemot vår planet.

Låt oss tillsammans fira Kenan Celik – Länets Entreprenör för 2023!

VD Kenan Celik
Org.nr: 556676-4907
Mail: kenan.celik@backmangruppen.se
Adress: BOX 1044, 171 21 Solna
Län: Stockholms län
www.backmangruppen.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *