Länets entreprenör 2023!

Med stor glädje och erkännande tillkännager vi att Lena Evertsson är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Lena är en framstående fotograf vars arbete utmärks av mångfald och en passion för att föreviga ögonblick och människor i deras mest unika former.

Lena Evertsson finner sin största glädje i den oändliga variationen i sina uppdrag. Från att vara lerig upp till knäna i en bergtäkt till att fota mode för prestigefyllda magasin som TARA, är hennes arbete en resa genom olika världar och känslor. Hon är en mästare på att anpassa sin kreativitet och tekniska skicklighet för att fånga ögonblick och känslor som är unika för varje uppdrag.

Oavsett om det är ett event där varje detalj, känsla och individ ska förevigas eller en vild, äventyrlig fotosession, är människor alltid den gemensamma tråden i Lenas arbete. Hennes förmåga att kommunicera och skapa en stark anknytning till sina modeller och kunder är en viktig del av hennes framgång.

Lena Evertssons engagemang för att leverera högsta kvalitet är grunden för att hon har många återkommande kunder som uppskattar hennes arbete och hennes förmåga att skapa minnesvärda bilder.

Stort grattis till Lena Evertsson – Länets entreprenör 2023!

VD Lena Evertsson
Org.nr: 559056-5304
Mail: lena@ateljelena.se
Län: Skåne län
https://www.ateljelena.se/