Länets entreprenör 2023!


Linda Karlsson, VD på Assistans Respecten AB, är en förebild inom företagsvärlden och socialt ansvarstagande. När hennes mamma Eiwor Tell Karlsson startade bolaget lade de grunden för en verksamhet där varje individ är av avgörande betydelse.

Med ett starkt team av dedikerade medarbetare, många av dem som har varit med sedan starten, har Linda fortsatt att bygga på framgångarna. Hon har även lyckats rekrytera nya talanger som delar företagets värderingar och engagemang för att erbjuda enastående service.

Viktigt är att understryka att alla anställda, oavsett roll, är lika viktiga och bidrar till företagets övergripande framgång. Linda strävar ständigt efter att växa och söker aktivt nya kunder för att utöka sin verksamhet.

Assistans Respecten AB gör alltid det lilla extra för sina kunder för att säkerställa att de alltid är nöjda och känner sig väl omhändertagna.

Stort grattis till Linda Karlsson – Länets entreprenör 2023!

VD Linda Karlsson
Org.nr: 556633-4081
Mail: Assistans.Respecten@telia.com
Adress: SANDLILJEVÄGEN 21 – 297 31 Degeberga
Län: Skåne län
assistansrespecten.se/
facebook.com/p/Assistans-Respecten-100054576483476/?paipv=0&eav=AfZbIYbhmrVmhmpRTWIwrVUgCoulZ_yi28OgNEoD_3eL9P1YY7-MV3XlCSTgXIOj5uE&_rdr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *