Christer Malm är en banbrytande entreprenör med över 45 års erfarenhet i branschen. Redan 1978 grundade han sitt första bolag och sedan dess har han fortsatt att imponera med sitt enastående arbete. För andra året i rad har Christer utmärkts som länets entreprenör, och det är ingen slump.

Det som verkligen utmärker Christer är hans enastående kundbemötande och förmåga att leverera resultat som överträffar förväntningarna. Varje utfört arbete lämnar kunderna mer än nöjda, vilket har gjort honom till en välkänd och respekterad figur inte bara inom branschen utan även som en förebild för unga entreprenörer runt om i länet.

Med enastående skicklighet och dedikation har Christer lyckats med allt han tar sig för, och hans framgångsrika företag, Arkivspecialisten Sverige AB, är ett levande bevis på hans exceptionella förmågor. Genom att vara en inspirationskälla för andra visar Christer att ingenting är omöjligt när man har passion och hårt arbete som drivkraft. Vi hyllar Christer Malm för hans enastående prestationer och ser med spänning fram emot att följa hans fortsatta framgångar.

Stort grattis till (Arkivspecialisten Sverige AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Christer Malm
Org.nr: 556880-9478
Mail: christer@arkivspecialisten.com
Adress: Fröslundaby 16 – 749 63 Örsundsabro
Län: Uppsala Län
arkivspecialisten.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *