Anneli Björkman AB har blivit hyllad som länets entreprenör för sitt oöverträffade engagemang och enastående service inom frisörbranschen. Som VD för denna professionella hårsalong står Anneli Björkman i spetsen för en salong som sätter höga krav på frisörkunskap och service.

Familjeklippet, som salongen kallas, välkomnar alla och erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive dam, herr och barnklippningar. På Familjeklippet är kunden alltid i fokus, och varje besök är en chans för Anneli och hennes team att leverera den bästa servicen och ta hand om kundens välbefinnande. I salongen strävar man alltid efter att varje kund ska känna sig speciell och unik.

Med hög kvalitet till ett rimligt pris har Anneli Björkman AB etablerat sig som en pålitlig destination för hårvård och skönhet. Kvällsöppettider erbjuds för att passa alla kunders behov och önskemål.

Anneli själv brinner för sitt arbete och lägger alltid ner sitt hjärta och sin själ i varje klippning och behandling. Hennes dedikation till att överträffa kundernas förväntningar har gjort salongen till en favorit bland lokalbefolkningen.

Som vinnare av länets entreprenör två år i rad är Anneli Björkman AB en symbol för framgång, passion och enastående service inom frisörbranschen. Bolagets mål är klart och tydligt: att erbjuda bästa möjliga upplevelse för varje kund som kliver in genom dörrarna.

Stort grattis till (Anneli Björkman AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Anneli Björkman
Org.nr: 556751-4905
Mail: ally-anneli@hotmail.com
Adress: BRYGGARGATAN 45 – 904 33 Umeå
Län: Västerbottens län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *