Bo Håkan Johansson, grundaren av Aktiebolaget BoJo Däckservice, har blivit hyllad som länets entreprenör för sitt enastående arbete och dedikation genom åren.

Bojo Däckservice är känt för att sätta kunden i fokus och sträva efter att göra det lilla extra för varje kund. Vare sig det handlar om personbilsdäck eller lantbruksdäck är de redo att leverera bästa möjliga service. Som ett familjeföretag har de en lång erfarenhet inom branschen och har alltid hållit kundens behov i centrum.

Genom att vara en del av det paneuropeiska nätverket First Stop, med över 2000 servicecenter i 25 länder, har BoJo Däckservice kunnat erbjuda sina kunder enastående service, produkter och rådgivning när det gäller däck och bilar. Deras imponerande tillväxt är ett resultat av deras outtröttliga strävan efter att erbjuda bästa möjliga upplevelse för sina kunder.

Bo Håkan Johansson har varit en del av företaget sedan han var 17 år gammal och hans passion och dedikation har varit avgörande för dess framgång. Han vill rikta ett varmt tack till alla sina nära och kära samt till alla sina kunder som har stöttat företaget genom åren.

Vi gratulerar Bo Håkan Johansson och hela teamet på Aktiebolaget BoJo Däckservice till denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot deras fortsatta framgångar i framtiden.

Stort grattis till (Aktiebolaget BoJo Däckservice) – Länets entreprenörer 2024!

VD Bo Håkan Johansson
Org.nr: 556401-9684
Mail: bojo-dack@hotmail.se
Adress: Horsared 118 – 311 62 Ullared
Län: Hallands län
verkstad/bojo-dackservice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *