Länets entreprenör 2024
Det är fantastiskt att se att företaget har vunnit utmärkelsen som “Länets entreprenör” för andra året i rad, både 2023 och nu även 2024. Deras framgång är helt klart baserad på deras utmärkta resultat och höga kundnöjdhet.

Med sina 5 guldstjärnor på Google blir det tydligt att de verkligen värnar om sina kunder och levererar en högkvalitativ service. Deras tjänsteutbud, inklusive löpande redovisning, skattedeklaration, löneadministration, fakturering, årsredovisning och leverantörsreskontra, visar på deras breda kompetens och förmåga att erbjuda omfattande stöd till företag och kunder.

Anastassia Karlsson ville också tacka sina fantastiska kollegor Tatjana och Ekaterina för ett fantastiskt arbete. Det är tydligt att framgången är resultatet av ett samarbete och hårt arbete från hela teamet.

Det är företag som detta som verkligen förtjänar erkännande för sitt hängivna arbete och en plats som “Länets entreprenör.” Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsresa och önskar dem stort grattis till ännu en välförtjänt utmärkelse!

Org.nr: 559086-7015
Mail: info@akredovisning.se
Län: Stockholms län
Stagneliusvägen 47, 112 57 Stockholm
www.akredovisning.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *