Ylva Terelius, VD för ADMEYT AB, är nu stolt utnämnd som länets entreprenör! Din imponerande 30-åriga erfarenhet inom läkemedelsforskning är en fantastisk bedrift och en rikedom för din bransch.

Som en framstående läkemedelsforskare har du visat enastående framgång och dedikation till ditt arbete. Din förmåga att vara både en framstående forskare och en framgångsrik entreprenör är en sällsynt kombination som tydligt visar på din kompetens och vision.

Ditt största intresse att genom forskning minska biverkningar av läkemedel är en beundransvärd strävan och ett viktigt bidrag till förbättringen av patientvården. Din passion för att göra en verklig skillnad i människors liv genom din forskning är inspirerande och förtjänar särskild hyllning.

Må ert certifikat vara en symbol för era stora insatser och framgångar inom läkemedelsforskningen. Fortsätt vara en banbrytande kraft och skapa positiv förändring inom din bransch. Ylva, du är verkligen en ljusstjärna som lyser starkt inom länets entreprenörsfält!

Stort grattis till Ylva Terelius – Länets entreprenörer 2023!

VD Ylva Terelius
Org.nr: 559098-9157
Mail: info@admeyt.com
Adress: Alvikens gårdsväg 18 – 179 62 Stenhamra
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *