Det är med stor glädje vi lyfter fram Stefan Sjöberg och ABC Tak & Plåtslageri AB, som nyligen utsetts till länets entreprenör. Stefan har visat på enastående entreprenörskap och engagemang, och vi är stolta över att få hylla hans framgångar.

Redan år 2004 startade Stefan sin enskilda firma, som senare utvecklades till ABC Tak & Plåtslageri AB år 2009. Trots de utmaningar som många företag inom branschen har mött, har ABC Tak & Plåtslageri AB fortsatt att utmärka sig på ett positivt sätt. Istället för att endast fokusera på ekonomisk vinst i affärer, har Stefan valt att se sitt arbete som en möjlighet att hjälpa människor. Detta synsätt har lett till att företaget erbjuder en service i världsklass och skapar nöjda kunder.

ABC Tak & Plåtslageri AB är specialister inom takrenovering och utför uppdrag över hela landet. Med en gedigen erfarenhet och ett starkt engagemang för att leverera högkvalitativa tjänster har företaget etablerat sig som en pålitlig aktör inom branschen.

Vi vill härmed gratulera Stefan och hela teamet på ABC Tak & Plåtslageri AB till utmärkelsen som länets entreprenör och önskar dem fortsatt framgång i framtida projekt och företagsutveckling.

Stort grattis till (ABC Tak & Plåtslageri AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Stefan Sjöberg
Org.nr: 556780-2367
Mail: stefan@abctak.se
Adress: JUMKILS-BROBY 54 – 743 86 Bälinge
Län: Uppsala län
abctak.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *